Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30903

Steenworp-ID
30903
Op de markt sinds
Straat
Keizerstraat
Nummer
163
Postcode
2584BE
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
115 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 157 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen op de begane grond aan de Keizerstraat 163 te Den Haag. De Keizerstraat is dé winkelstraat van Scheveningen Dorp, een aan het strand gelegen wijk met een eigen karakter en sfeervolle straten. In de Keizerstraat zijn veel eigentijdse winkeliers, creatieve ondernemers en gezellige horeca gevestigd. Daarnaast zijn er trekkers als Albert Heijn, Kruidvat en HEMA gevestigd.
De winkelruimte is gelegen tussen Apotheek den Heijer en Ernies in het autovrije gedeelte van de Keizerstraat. Frontbreedte 3,5 meter, welstandsklasse B 1.
Indeling:
Begane grond: 115 m² winkelruimte.
Oplevering in casco staat, doch door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken zijn voor rekening van huurder.

Google Maps statische kaart