Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30915

Steenworp-ID
30915
Op de markt sinds
Straat
Voldersgracht
Nummer
22
Postcode
2611EV
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
154 m²
Deelverhuur
Nee

en

Woonhuis

Beschikbare oppervlakte
138 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Verkoopprijs
€ 795.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Fraai 16e eeuws grachtenpand reeds vele jaren in gebruik als winkel woonhuis. De huidige gebruiker gaat zijn verhuizen en het pand wordt dan ook leeg opgeleverd. Een ideaal pand aan de fraaie Voldersgracht met vele leuke winkels en natuurlijk het naastgelegen Vermeercentrum wat vele duizenden bezoekers trekt. Gelegen in het hart van de historische binnenstad aan de gracht op 25m van de Delftse markt. Dit 3 laags pand wordt meer dan 30 jaar gebruikt door wines & whiskies welke gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Frontbreedte 6,4 meter, welstandsklasse A 2.
Indeling:
154 m² winkelruimte
138 m² woonruimte
Bestemming:
wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroep en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten; detailhandel; horeca; dienstverlening; culturele voorzieningen; maatschappelijke voorzieningen; de gewenste bestemming dient zelf te worden gecontroleerd bij de gemeente.

Google Maps statische kaart