Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30923

Steenworp-ID
30923
Op de markt sinds
Straat
Gevers Deynootweg
Nummer
1156
Postcode
2586HN
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
32 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 289.000
Verkooptype
Kosten Koper
Erfpacht kosten
€ 20
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars
mail: info@delangemakelaars.nl
tel: 070-3230551
Opmerkingen

Op hoek gelegen winkel-/horecaruimte in de bruisende badplaats Scheveningen, nagenoeg direct naast de Palace Promenade. Aan de zijkant beschikt de huidige gebruiker thans over een terras onder de luifel. De horecaruimte is door de ligging aan een drukke doorgaande weg, nabij de hoek met de Zeekant en toegang tot de Boulevard uniek in zijn soort en beschikt over een uitstekende attentiewaarde. Op dit moment is de ruimte in gebruik als horecaruimte doch is ook uitermate geschikt voor andere invullingen. Het dak is recent (2020) vernieuwd en de huidige eigenaar heeft in 2019/2020 intern en extern bouwkundige verbeteringen doorgevoerd. Frontbreedte 15 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
Begane grond: 32 m² horecaruimte.
Oplevering in huidige staat, voorzien van diverse inventaris, e.e.a. in nader overleg. Voorzien van centrale verwarming en toilet.
Bestemming:
De bedrijfsruimte is gelegen in het bestemmingsplan "Scheveningen Badplaats" en beschikt over de navolgende bestemming "Horeca -I". De voor 'Horeca - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor horeca tot en met de categorie middelzwaar van de Staat van Horeca-categorieën.
Het object is gelegen op erfpachtgrond, einddatum 31 december 2026.

Google Maps statische kaart