Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30926

Steenworp-ID
30926
Op de markt sinds
Straat
Nassauplein
Nummer
56
Toevoeging
A
Postcode
2628GV
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
64 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 245.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars
mail: info@dijksmankruiper.nl
tel: 015-2577177
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen in wijkwinkelcentrum "Wippolder" (met o.a. supermarkt COOP, een groentenboer, een banketbakker, een hengelsportwinkel etc.). Vrijstaand, modern winkelpand. De thans gevestigde bloemenkiosk kan worden overgenomen van de huidige uitbater. Parkeren kan langs de weg en achter het gebouw. De Nassaulaan/Nassauplein is een levendige weg. Het modern ogende, vrijstaande pand trekt de aandacht op deze verkeersader en genereert hiermee automatisch klandizie. Frontbreedte 6,2 meter.
Indeling:
64 m² winkelruimte.
Oplevering in huidige staat, inclusief:
- vloerverwarming;
- pantry;
- toilet;
- cv ketel op gas;
- elektra- en water, eigen aansluitingen;
- dubbel glas;
- koelcel.
Bij verkoop zal de huidige winkelruimte zal leeg en met een "as is where is" clausule worden opgeleverd (tenzij de inventaris wordt overgenomen van verkoper).
Bestemming:
Volgens de gemeente Delft, bestemmingsplan TU Noord vastgesteld 19 april 2007 is de bestemming detailhandelsdoeleinden en dienstverlening categorie 1 en 2.

Google Maps statische kaart