Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30927

Steenworp-ID
30927
Op de markt sinds
Straat
Brabantse Turfmarkt
Nummer
69
Postcode
2611CM
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
75 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 476 per jaar
Totaalprijs
€ 35.700 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen aan de Brabantse Turfmarkt 69 te Delft. De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Delft. De winkelruimte is gelegen nabij onder meer Kruidvat, Sola Fabriekswinkel, Lincherie en McDonalds. Ook zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd, alsmede aantrekkelijke horecagelegenheden. Frontbreedte 3 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
Begane grond: 75 m² winkelruimte.
Oplevering in casco staat.
Bestemming:
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte en, indien toegestaan, lichte horeca in de zin van artikel 7:290 BW.

Google Maps statische kaart