Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30937

Steenworp-ID
30937
Op de markt sinds
Straat
Laakweg
Nummer
19
Naam object / bouwdeel
GO 070
Postcode
2521SC
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
80 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 180 per jaar
Totaalprijs
€ 14.400 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars
mail: info@delangemakelaars.nl
tel: 070-3230551
Opmerkingen

Unieke multifunctionele winkel-/(lichte) horecaruimte gelegen op de begane grond in het nieuwbouwproject GO 070 welke omstreeks (medio/eind) 4e kwartaal 2020 zal worden opgeleverd. GO 070 omvat een imposant gebouw aan de Neherkade/Laakweg, direct nabij de hippe wijk Binckhorst. Het complex GO 070 telt 16 verdiepingen, omvat 268 appartementen en 2 commerciële ruimten. Er wordt gezocht naar een leuke invulling voor de ruimte welke, naast het omliggende verzorgingsgebied, ook een aanvulling is voor de bewoners van het complex en de overige te realiseren nieuwbouwprojecten in de directe omgeving. De gedachten gaan hier bijvoorbeeld uit naar een winkel met lichte horecafunctie doch andere leuke en inventieve concepten zijn welkom. Frontbreedte 17 meter, welstandsklasse B 1.
Indeling:
Begane grond: 80 m² winkelruimte
Oplevering in casco staat, inclusief:
- cementgebonden dekvloer;
- een behangklaar binnen groep 2 wandafwerking;
- plafonds zijn casco onbehandeld, onderzijde beton in 't zicht;
- buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium, antraciet kleur en de kozijnen worden voorzien van toegangsdeuren conform tekening;
- de ruimte is niet voorzien van verwarming doch wel voorzien van een afgedopt aansluitpunt op één
centrale plaats per ruimte in de meterkast. Er is sprake van een collectief hybride verwarmingssysteem bestaande uit luchtwater warmtepompen en gasverwarmingsketels;
- toiletgroep (met een enkel toilet) volledig afgewerkt met tegelwerk en sanitair;
- buitenterras.
Bestemming:
Het object heeft conform het bestemmingsplan de bestemming 'gemengd-1', welke bestemd is voor bedrijven en dienstverlening. Bedrijven zijn uitsluitend toegestaan in categorie A en B van de Staat van bedrijfsactiviteiten. Het huisnummerbesluit heeft echter ook functies toegekend waardoor de grote commerciële unit als winkelfunctie is bestempeld.
Huurtermijn in overleg.

Google Maps statische kaart