Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30939

Steenworp-ID
30939
Op de markt sinds
Straat
Prins Mauritsplein
Nummer
1
Toevoeging
A
Postcode
2582NA
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
295 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Frederik Hendriklaan (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 183 per jaar
Totaalprijs
€ 54.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Plink Garantiemakelaars
mail: info@plink.nl
tel: 070-3551100
Opmerkingen

Representatief "anderhalf" Statenkwartier herenhuis, vrij gelegen aan een mooi plein in het verlengde van "de Fred", nabij internationale organisaties en openbaar vervoer. Het object is op loopafstand gelegen van winkelstraat de Frederik Hendriklaan waar een mix van landelijke winkelketens, lokale speciaalzaken en kleinschalige horeca zijn te vinden. De wijk staat bekend om diverse internationale organisaties zoals Europol, OPCW, het World Forum maar ook de Franse en Duitse school.
Indeling:
295 m² kantoorruimte.

Google Maps statische kaart