Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30950

Steenworp-ID
30950
Op de markt sinds
Straat
Keizerstraat
Nummer
327
Postcode
2584BG
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
98 m²
Deelverhuur
Nee

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
98 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
G
Prijs per m²
€ 245 per jaar
Totaalprijs
€ 24.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Frisia Makelaars
mail: bog@frisiamakelaars.nl
tel: 070-3420101
Opmerkingen

De winkel-/horecaruimte bevindt zich op de begane grond op de hoek van een oorspronkelijk omstreeks 1902 gebouwd complex ontworpen door de architect J.P.G Roel dat thans herontwikkeld wordt. In het pand worden in totaal 12 high end appartementen ten behoeve van de verhuur ontwikkeld. De entree van de winkelruimte bevindt zich centraal in de voorgevel met aan weerszijden grote raampartijen en aan de rechterzijde separate entrees die toegang geven tot de woningen. Achter de entree bevindt zich na verbouwing en oplevering een casco winkel-/horecaruimte met achtergelegen plaats. De ligging op de hoek Keizerstraat/Adriaan Kokstraat en het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.
Dit object wordt na verbouwing casco opgeleverd.
Bestemmingsplan ‘Scheveningen Dorp’ vastgesteld d.d. 11-10-2012.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 1'. Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als dienstverlening, hotel, detailhandel en horeca 'categorie licht'. Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.
Energielabel G. Het Energielabel is geldig tot 27-10-2025.

Google Maps statische kaart