Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30965

Steenworp-ID
30965
Op de markt sinds
Straat
Van Boisotstraat
Nummer
14
Toevoeging
A
Postcode
2581RT
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
49 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 170 per jaar
Totaalprijs
€ 8.340 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Frisia Makelaars
mail: bog@frisiamakelaars.nl
tel: 070-3420101
Opmerkingen

Bedrijfspand gelegen op de rand van het welbekende Statenkwartier en Geuzenkwartier te Den Haag. Het betreft een omstreeks 1917 gebouwd pand. Het gehele bedrijfspand is voor de verhuur beschikbaar. Bij het inrijden van de straat bevindt het object zich aan uw rechterzijde. De entree bevindt zicht centraal in de voorgevel. De ruimte is enkel toegankelijk via de elektrische overheaddeur met afstandsbediening. Direct achter de entree bevindt zich een houten hellingbaan c.q. oprijplaat. De ruimte beschikt over veel stopcontacten en een eigen toilet. Het is mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen per twee fulltime medewerkers van uw bedrijf voor één auto. De kosten hiervoor bedragen circa €350,- per jaar.
Indeling:
49 m² bedrijfsruimte
Oplevering leeg en bezemschoon, inclusief
- Elektrische overheaddeur;
- Elektriciteit en gasaansluiting;
- Hoogte: 3 meter;
- Hellingbaan.

Google Maps statische kaart