Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30973

Steenworp-ID
30973
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Succesvol horecabedrijf op AA-locatie
Postcode
2600QQ
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
75 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Succesvol horecabedrijf op AA-locatie in Delft. Dit succesvol horecabedrijf is gevestigd op één van de bekende terraspleinen in het hart van het toeristisch centrum van Delft. Het horecabedrijf heeft een groot terras met 75 zitplaatsen en beschikt binnen over 32 zitplaatsen. Het horecabedrijf heeft een zeer gezonde en succesvolle exploitatie waardoor men bij het voortzetten van het huidig concept de investering binnen 3-5 jaar terug kan verdienen. Uiteraard is dit niet vanzelfsprekend en vergt dit de nodige energie en ondernemerschap. De exploitatie draait nu voornamelijk op de dag tot 19.00 uur en is uit te breiden met een volwaardig diner en café/borrel functie. Hierdoor is er veel ruimte om de omzet te verhogen.
Openingstijden: maandag t/m zondag van 9:00 tot 19:00 uur
Verplichtingen voor personeel
Huurprijs van het pand: op aanvraag
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag

Google Maps statische kaart