Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30974

Steenworp-ID
30974
Op de markt sinds
Straat
Essepad
Nummer
6
Naam object / bouwdeel
Pannenkoekenrestaurant Dekkers Hoeve
Postcode
2272JS
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
165 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 650.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Makelaar in Horeca
mail: info@makelaarinhoreca.nl
tel: 06-51707188
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Pannenkoekenrestaurant Dekkers Hoeve. Deze locatie is de perfecte plaats voor een pannenkoeken restaurant met groot terras en zeer veel mogelijkheden. De Hoeve - restaurant / partyzaal is gelegen op een prachtige locatie in een uniek polderlandschap. Aan de rand van gemeente Den Haag. Dekkers Hoeve is gevestigd in de oude stal van boerderij Essesteijn (gebouwd in 1760). Het hoofdgebouw is in gebruik als kinderboerderij. De Hoeve is geheel gerestaureerd en is nu een Rijksmonument. Verschillende elementen in het interieur zijn nog authenthiek, zo staat de hoeve nog steeds op de originele eikenhouten binten van 250 jaar oud!
Het fietspad van Voorburg naar Den Haag ligt hier voor het pand. De prachtige ophaalbrug is en entree die je zelden bij een horecabedrijf zult zien en maakt het plaatje compleet.
Dekkers Hoeve wordt door diverse partijen - alleen op reservering van groepen van 10 of meer- gereserveerd. Doordat de Hoeve op een prachtige locatie in een uniek polderlandschap ligt en hier ook de “BSO op de boerderij” van Buiten Schoolse Opvang op de Boerderij ZieZo en de stadskinderboerderij Essesteijn zijn gevestigd plus de Oosterbegraafplaats in de nabijheid ligt, wordt het door verschillende partijen (bruiloft, Begrafenis, kinderpartijen e.d. ) als de locatie gezien.
Tevens wordt de Museum Molen “ de Vlieger” wat als museum is ingericht, gecombineerd met een reservering in Dekkers Hoeve.
De huidige eigenaren zijn alleen geopend op basis van reservering. De hoeve zelf is zeer praktisch ingericht en alles is qua routing gemakkelijk te bereiken. Tevens is het mogelijk om een tussenverdieping te realiseren voor een vergaderruimte of kleinere reserveringen.
Uiteraard is het mogelijk om de gehele dag open te gaan bijvoorbeeld als Pannekoekenboerderij. Hierin is de nieuwe ondernemer vrij in.
Aantal zitplaatsen:
Binnen: 100
buiten: 100
Vrij van verplichtingen
Koopprijs pand: € 650.000,- k.k.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: 200.000,-

Google Maps statische kaart