Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30977

Steenworp-ID
30977
Op de markt sinds
Toevoeging
Obj. 2010
Naam object / bouwdeel
Salade Bar / Horecaruimte Mall of the Netherlands
Postcode
2260QQ
Vestigingsplaats
Leidschendam

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
47 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Leidsenhage (Leidschendam)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 702 per jaar
Totaalprijs
€ 33.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Randstad Horeca Makelaardij
mail: info@randstad-horeca.nl
tel: 070-3836094
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Salade Bar / Horecaruimte op een super A-1 locatie in het Fresh! gedeelte van het nieuw te realiseren winkelcentrum Mall of the Netherlands. Verkoop,- afhalen en bezorgen van saladeboxen, verse sappen, smoothies, wraps, soepen, desserts, dranken e.d. Buiten de exploitatie van een Salade Bar, is deze top locatie in winkelcentrum Mall of the Netherlands ook zeer geschikt voor een ander type fresh food / horeca concept. Een ondernemer in het Fresh! gedeelte, is verplicht om 70% van zijn producten vers + zichtbaar te bereiden. Het schenken van alcohol is op deze locatie niet toegestaan.
Indeling:
- Open pui met rolluik
- Verkoop,- en afhaal gedeelte
- Uitgifte gedeelte
- Warme keuken, met afzuiginstallatie
- Spoelkeuken
- Magazijn
- Achteruitgang
Het casco winkelpand is 2 jaar gelegen compleet verbouwd en daarna geheel nieuw ingericht, tevens er is behoorlijk geïnvesteerd in water en elektra voorzieningen, nieuwe boiler e.d.
Door de renovatie van het (hele) winkelcentrum, wordt er t/m 31 juli 2021 een percentage huur berekend, over de door de huurder in het gehuurde behaalde netto omzet op jaarbasis, maandelijks wordt er een voorschot op de (uiteindelijke) omzethuur door de huurder voldaan.
Per 1 augustus 2021 betaalt de huurder 10% huur over de netto omzet op jaarbasis, dit met een minimale huur van € 33.000,-per jaar.
De servicekosten bedragen € 4.230,- per jaar o.a. voor schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimtes, ramen wassen, beveiliging, onderhoud parkeergarages, liften, reclame, website enz.
De promotiebijdrage winkelcentrum bedraagt € 1.475,- per jaar. Een ondernemer is verplicht om lid te worden van de winkeliersvereniging.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill, inventaris en gepleegde verbouwingen in het pand: € 55.000,-

Google Maps statische kaart