Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30979

Steenworp-ID
30979
Op de markt sinds
Straat
Oude Langendijk
Nummer
6
Naam object / bouwdeel
Hills & Mills
Postcode
2611GK
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
105 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 217 per jaar
Totaalprijs
€ 22.800 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
TiHM Horecamakelaardij
mail: info@tihm.nl
tel: 010-5221426
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Hills & Mills. De zaak bestaat al sinds 2012 en eigenaar heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. Hier worden door chef-kok en gastheer papa Kazmi en zijn team heerlijke, gezonde, verse gerechten bereid uit de authentieke Indiase keuken, gecombineerd met Westerse invloeden. Papa Kazmi staat bekend om zijn liefde voor eten en zijn gasten en hij is zelfs op de televisie geweest met zijn kookkunsten! Het restaurant is een echt familiebedrijf met papa Kazmi als inspirerend middelpunt. Deze wil het echter na meer dan 40 jaar in de horeca rustiger aan gaan doen en heeft daarom besloten het bedrijf te verkopen. De zaak ligt direct naast de Grote Markt, met dagelijks veel passanten; bestaand uit zowel lokaal publiek als toeristen. Het restaurant biedt dan ook goede mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie. Omdat eigenaar het reeds een beetje rustiger aan doet, is het bedrijf op het moment geopend van woensdag t/m zaterdag van 16:30 tot 22:00 uur en op zondag van 16:30 tot 20:30 uur. Tot voor kort is de zaak echter ook altijd open geweest voor de lunch. Ook verzorgt men veel catering.
De mogelijkheid bestaat om de omzet te verhogen middels de openingstijden uit te breiden.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 95.000,-

Brochures
Google Maps statische kaart