Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30980

Steenworp-ID
30980
Op de markt sinds
Straat
Generaal Eisenhowerplein
Nummer
109
Postcode
2288AG
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
300 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
NS-Stationsomgeving - (K) (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 140 per jaar
Totaalprijs
€ 42.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
TiHM Horecamakelaardij
mail: info@tihm.nl
tel: 010-5221426
Opmerkingen

Mooie, modern casco horecapand aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. Het pand ligt naast het treinstation van Rijswijk, vlak achter winkelcentrum De Bogaard en beschikt over eigen parkeerplaatsen.
Het pand heeft twee verdiepingen met voor de deur de mogelijkheid van een groot terras. De enorme keuken bevindt zich op de begane grond. Verder zijn er dubbele toiletten, een berging en een lift naar de eerste verdieping. Zowel op de begane grond als op de verdieping is een groot eetgedeelte met veel lichtinval door ramen aan beide zijden. Op de verdieping wederom een toilettengroep, een kleine pantry en een bar.
De ruimte wordt casco opgeleverd; er is geen overnamesom.
Het hele gebouw is van dezelfde eigenaar; deze heeft op de bovenliggende verdiepingen een bijzonder hotel gepland en appartementen.

Google Maps statische kaart