Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30981

Steenworp-ID
30981
Op de markt sinds
Straat
Weteringkade
Nummer
130
Postcode
2515AT
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
290 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
130 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
290 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
130 m²

en

Opslagruimte

Beschikbare oppervlakte
130 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Informatie bij Steenworp
mail: reactie@steenworp.nl
tel: 070-3141516
Opmerkingen

Het pand is jaren in gebruik geweest bij een installatiebedrijf en zal in de toekomst mogelijk worden herontwikkeld ten behoeve van woningbouw. Er wordt daarom gezocht naar een tijdelijke en geschikte huurder. Het pand leent zich ook uitstekend voor zorg/welzijn. Het is een goede zichtlocatie en prima bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Gedeeltelijke verhuur van verdiepingen en/of vertrekken is eventueel mogelijk doch de voorkeur gaat uit naar één hoofdhuurder.
Indeling:
Begane grond:
kantoorruimte: 130 m²
magazijn (met eigen toegangsdeur direct vanaf de openbare weg): 130 m²
Verdieping:
kantoorruimte: 160 m²
Tevens beschikt het pand over een open binnenplaats van 75 m², direct achter het magazijn.
Het pand verkeert momenteel inwendig in gedateerde staat, het is de keuze van de huurder of hij dit zelf wil opfrissen of dat de verhuurder dit doet.
Huurtermijnen: een vaste periode van 3 jaar, te verlengen van jaar tot jaar. De te sluiten huurovereenkomst(en) zullen dan ook een essentieel tijdelijk karakter hebben, zodat de huurders er goede weet van hebben dat t.z.t. ontruiming aangezegd kan worden ten behoeve van herontwikkeling. Hierbij zullen de bestaande verdiepingen worden gerenoveerd met toevoeging van een aantal woonlagen.
Huurprijs in nader overeen te komen.

Google Maps statische kaart