Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30982

Steenworp-ID
30982
Op de markt sinds
Straat
Banjostraat
Nummer
1
Postcode
2287EJ
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 156 per jaar
Totaalprijs
€ 15.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Deze winkelruimte/kantoorruimte maakt onderdeel uit van een kleinschalig winkelcentrum in de Rijswijkse Muziekbuurt. In deze woonomgeving zijn naast lokale winkeliers ook regionale partijen gevestigd. De ruimte bevindt zich aan de buitenzijde van het winkelcentrum. Frontbreedte 10 meter, welstandsklasse C 2.
De winkelruimte wordt casco verhuurd, oplevering zal echter plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en/of vervanging van eventueel in het gehuurde aanwezige voorzieningen komen voor rekening en risico van huurder.

Google Maps statische kaart