Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30994

Steenworp-ID
30994
Op de markt sinds
Straat
Van Adrichemstraat
Nummer
379
Toevoeging
B
Postcode
2614BS
Vestigingsplaats
Delft

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
55 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 152 per jaar
Totaalprijs
€ 8.340 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
1
Aanbieders
Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars
mail: info@dijksmankruiper.nl
tel: 015-2577177
Opmerkingen

Deze multifunctionele bedrijf/opslagruimte is gelegen achter de Van Foreestweg in Delft. De ruimte is te gebruiken als opslagruimte en tevens kleinschalige bedrijfsruimte. De ruimte beschikt over een elektrische overhead-deur en eventueel te realiseren aparte loopdeur (i.o. met verhuurder). Daarnaast is vrijwel de gehele ruimte voorzien van een laminaatvloer. De keuken beschikt over een koelkast, vriezer, wasmachine, oven en een inductieplaat met afzuiger. Het toilet is voorzien van een optionele doucheruimte. Er is ruimte voor één parkeerplaats voor de overhead-deur.
Opleveringsniveau in overleg.
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Google Maps statische kaart