Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30998

Steenworp-ID
30998
Op de markt sinds
Straat
Bezuidenhoutseweg
Nummer
105
Toevoeging
*
Naam object / bouwdeel
1e verdieping
Postcode
2594AC
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
560 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Utrechtsebaan - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
6
Aanbieders
COG Makelaars
mail: info@cogmakelaars.nl
tel: 070-3066050
Opmerkingen

Binnen het representatieve kantoorgebouw gelegen in het populaire kantoorgebied Bezuidenhout en op steenworp afstand gelegen van het Centraal Station, volledig ingerichte kantoorunit op de 1e verdieping. Het gebouw ligt grenzend aan het Haagse Bos en is op enkele loopminuten gelegen van zowel de Haagsche binnenstad als bekende Theresiastraat, waar zich vele winkels en lunchgelegenheden bevinden. De oppervlakte is incl. toeslag algemene ruimte. Achter het gebouw op eigen terrein bevinden parkeerplaatsen. In overleg kunnen hier in totaal 6 parkeerplaatsen gehuurd worden.
Oplevering:
- Herkenbare en representatieve gemeenschappelijke entree
- Receptiegebied bestaande uit representatieve receptiebalie met aansluitende barvoorziening en koffiemeubel, representatieve zitjes, vloeren voorzien van parket. Speciale hefplateau voor mindervaliden om hoogteverschil in receptie te overbruggen;
- Fietsenstalling op het achter terrein;
- Douches en kleedruimtes met lockers in de kelder;
- Opslagruimtes in de kelder;
- Herkenbare entree aan de achterzijde voorzien van een automatische tourniquet en een hefplateau voor mindervaliden om van parkeerterrein naar de entree te kunnen.
- Pand is voorzien van 2 liften;
De kantoorunit beschikt over het navolgende opleveringsniveau:
- Glad afgewerkte vloer met industriële look;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Deels glazen wanden;
- Wifi;
- Te openen ramen;
- Veel daglicht op de werkvloer;
- Uitgebreide keukenfaciliteit met barelement;
- Gemeenschappelijke toiletten;
- Het aanwezige meubilair bestaande uit bureau’s, stoelen, statafels, zitjes, planten etc. kan in overleg worden achtergelaten (tegen redelijke vergoeding).
Het betreft een onderhuursituatie. Huurtermijn maximaal 7 jaar, echter in nader overleg is een korte huurperiode bespreekbaar. Huurprijs is nader te bepalen.

Google Maps statische kaart