Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

31004

Steenworp-ID
31004
Op de markt sinds
Straat
Populierendreef
Nummer
966
Postcode
2272HW
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
103 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
10 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Essesteyn (Voorburg)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 244 per jaar
Totaalprijs
€ 25.140 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
6
Aanbieders
Hekking NVM Makelaardij
mail: info@hekking.nl
tel: 070-4049898
Opmerkingen

Kantoorruimte inclusief 1 parkeerplek per unit beschikbaar aan de Populierendreef 966 te Voorburg. Het complex maakt deel uit van het bedrijventerrein ‘’Essensteijn’’. Dit bedrijventerrein is opgezet uit relatief kleine bedrijfsgebouwen met kantoorruimte. In het pand is een kantine die je deelt met de overige huurders, een spraakzaal spreekkamer die je per dag deel (van 4 uur) kan huren. Koffie, thee, internet en kopiëren/printen/scannen binnen bestaande netwerk, zit bij de prijs in begrepen. Evenals gas/water en licht.
Beschikbare units:
10 m², € 2.760,- per jaar
11 m², € 2.880,- per jaar
13 m², € 3.300,- per jaar
19 m², € 4.200,- per jaar
30 m², € 7.200,- per jaar (airconditioned unit inclusief serre en dakterras)
20 m², € 4.800,- per jaar (unit inclusief dakterras)
Begane grond:
Mooie grote entree met trap naar eerste verdieping, een grote spreekkamer voorzien van beamer (met WIFI), grote tafel met 10 kuipstoelen op wielen, 2 toilet groepte 1 voor heren 1 voor dames, kantine die gedeeld word onder de verhuurde units, een kleinere zijkamer en een ruime loods.
1e verdieping:
Aan de voorzijde 3 lichte units 10 m², 11 m² en 13 m². Twee toilet groepen 1 voor dames 1 voor heren, airconditioned MER. Aan de achterzijde gelegen twee grote units met openslaande deuren naar een heerlijk zonnig terras van 50 m² unit van 20 m² en een unit van 19 m² aangrenzend een serre van 11 m² deze zijn af te sluiten van elkaar maar ook als 1 geheel te huur behoord tot de mogelijkheden. Aan de zijkant van de hal een mooie lichte unit van 19 m² met een heerlijk uitzicht op een vijver en woongedeelte Populierendreef.
Oplevering:
De kantoren zijn gestoffeerd en deels kantoren, 1,4,5,en 6 voorzien van een bureau met bureaustoel, voorzien van verlichting, internet aansluitingen, telefoon aansluiting, goed wifi netwerk, gas, water en licht zit in de prijs evenals koffie en thee en printjes/kopietjes/scans (voorzien van een limiet) 1 parkeerplaats per unit. De aankleding van de kantine; voorzien van een grote tafel, verschillende stoelen, koelkast, vaatwasmachine, service, koffie automaat en een waterkoker.

Google Maps statische kaart