Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

31009

Steenworp-ID
31009
Op de markt sinds
Straat
Prinses Catharina-Amaliastraat
Nummer
12
Postcode
2496XD
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.352 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Ypenburg A 12 Prins Alexanderkwartier - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 130 per jaar
Totaalprijs
€ 175.760 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
12
Prijs per parkeerplaats
€ 1.500
Aanbieders
Rijnbeek Makelaardij BV
mail: info@rijnbeek-makelaars.nl
tel: 070-3637700
Opmerkingen

Riante kantoorruimte aangeboden, volledig gestoffeerd en ingericht met bureaus, koffiecorners, vergader- en stilte ruimten ect. U hoeft slechts uw computer of laptop in te pluggen en U kunt werken. Ideaal voor een kantoorgebruiker die tijdelijke uitbreiding of vervanging zoekt zonder investering. Dit kantoorpand is gelegen praktisch naast het treinstation van Ypenburg met goede bus en tramverbindingen, ruim opgezet openbaar parkeerterrein en directe aansluitingen op de A 12, A 4 en A 13. In de ondergelegen parkeergarage zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar.
Indeling:
2e verdieping: 1.352 m² kantoorruimte
De hoogte van de servicekosten is in overleg vast te stellen en afhankelijk van het samen te stellen pakket. Daarbij kan men denken naast GWL gebruik aan schoonmaak, catering, receptiediensten, beveiliging vergaderruimten, enz.

Google Maps statische kaart