Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

31014

Steenworp-ID
31014
Op de markt sinds
Straat
Westvlietweg
Nummer
71
Toevoeging
- 8
Postcode
2495AA
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
64 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
64 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Westvlietweg III (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 129 per jaar
Totaalprijs
€ 16.500 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Brix Makelaars
mail: info@brixmakelaars.nl
tel: 070-3222269
Opmerkingen

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een plan met in totaal 10 units. De buitenruimte valt onder het zogenaamde mandelig gebied, waarbij 2 parkeerplaatsen vlak voor de deur van het pand, bij de bedrijfsruimte horen. Met de 10 eigenaren is een samenwerking ontstaan, waarbij kosten ten behoeve van het gebouw gezamenlijk worden besproken en bekostigd. De kosten die te maken hebben met beheer, zoals schoonmaken van de algemene (buiten)ruimten, stroomverbruik, jaarlijks onderhoud/keuringen aan gezamenlijk eigendom (bijvoorbeeld de hekwerken om naar het binnengebied of naar achtergelegen gebied (naar de entree van o.a. unit 71-8) te komen, maar ook die van noodzakelijke opstalverzekering, worden doorberekend aan de huurder. De huurder dient zelf te zorgen voor overige verzekeringen. In de voorgevel is ruimte gespaard voor bedrijfsreclame. Deze reclame dient aan voorwaarden te voldoen.
Indeling:
begane grond: 64 m²
verdieping: 64 m²
De bedrijfs/kantoorruimte op de verdieping is toegankelijk via een separaat entree aan de achterzijde van de unit, welke is aangesloten op een galerij die wordt ontsloten door middel van een afgesloten trappenhuis.
De bedrijfsruimte is voorzien van kabelgoten waarin de nodige (dubbele) wandcontactdozen zijn opgenomen. De goot biedt de mogelijkheid om naar wens zelf databekabeling aan te brengen. Voor de verlichting zijn de nodige aansluitingen gemaakt tegen de plafonds. Deze aansluitingen kunnen apart worden geschakeld.
Er is een keuken geplaatste onder de trap op de begane grond. De keuken is voorzien van een koelkast, een boiler en een vaatwasser. De boiler en de vaatwasser zijn aangesloten op elektra en water. De gootsteen en de vaatwasser zijn aangesloten op het rioleringssysteem.
Het toilet bevind zich op de begane grond en het hangtoilet en het fontein zijn van Villeroy & Boch, type O’Novo.

Google Maps statische kaart