Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

31029

Steenworp-ID
31029
Op de markt sinds
Straat
Van Arembergelaan
Nummer
157
Postcode
2274BS
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
71 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
71 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 249.500
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Brix Makelaars
mail: info@brixmakelaars.nl
tel: 070-3222269
Opmerkingen

Turn-key kantoor-/praktijkruimte, gelegen op de begane grond van een drielaags portiekgebouw met beknopte plaats aan de achterzijde. De ruimte verkeert intern in goede staat van onderhoud en is zonder meerkosten te betrekken! Gelegen op een prominente zichtlocatie te Voorburg Noord in een kleinschalig wijkwinkelgebied. Uiteraard is het object uitermate geschikt ten behoeve van gebruik als kantoor, maar door de indeling is deze ruimte ook zeer geschikt ten behoeve van alternatieve bestemmingen, waaronder gebruik in de (para-)medische sfeer! Tevens kent het object een woonbestemming, waardoor er tevens een omgevingsvergunning kan worden aangevraagd voor transformatie naar wonen of kantoor aan huis.
Indeling (globaal):
Entree, gang waaraan meterkast, ruime archiefruimte/berging en modern toilet met vrijhangend closet en fonteintje. Voorzijkamer, ruime kamer aan de voorzijde en eveneens ruime kamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achterplaats (10 m²). Aan de achterzijde gelegen keuken met modern keukenvlok voorzien van vaatwasser en in een nis geplaatste koelkast, deur naar de achterplaats.
Oplevering 'as-is, where-is', vrij van huur en gebruik, inclusief:
- modern toilet met fonteintje;
- keuken met net blok voorzien van vaatwasser & koelkast.
- Achterzijde voorzien van dubbele beglazing, voorzijde enkel glas;
- verwarming en koeling middels airconditioning middels split-units in diverse ruimtes;
- vloeren voorzien van grote zwarte plavuizen;
- stucplafonds voorzien van inbouwspots;
- uitgebreide elektrische installatie;
- beknopte achterplaats.
Vereniging van eigenaren: 1/6e aandeel in een actieve vereniging van eigenaren, bijdrage € 712,32 per jaar, onderhoudsreserve aanwezig.

Google Maps statische kaart