Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31047

Steenworp-ID
31047
Op de markt sinds
Straat
Cromvlietkade
Nummer
3
Toevoeging
- 5
Postcode
2281TT
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
389 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 569.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting
mail: onno@reibestein.nl
tel: 070-3319799
Opmerkingen

Garage-/bedrijfs-/opslagruimte met buitenterrein. Het object omvat een tweetal kadastrale eenheden en worden deels gescheiden door een elektriciteitshuisje. Achter dit elektriciteitshuisje langs worden de twee ruimten met elkaar verbonden. Het totaal is thans nog in gebruik bij Korteland Auto’s. Onderhavig auto in-/verkoopbedrijf heeft de huur opgezegd en zal de ruimte per 31 mei 2021 leeg opleveren. De directe omgeving kenmerkt zich voornamelijk als gegoede woonomgeving met incidentele bedrijvigheid. Aan de voorzijde ligt een openbaar trottoir en beschikt het object niet over eigen parkeergelegenheid. Aan de achterzijde van het object ligt een verhard binnenterrein ter grootte van 249 m² alwaar in ruime mate auto ’s kunnen worden geparkeerd. Aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden.
Indeling:
Begane grond: 389 m² bedrijfsruimte
De bijdrage VvE bedraagt € 1.035,- per jaar (prijspeil januari 2019).
Bestemming:
het object valt binnen de bepalingen van de beheer verordening Cromvliet. Bij raadsbesluit van 21 april 2020 is door de gemeente aangegeven dat er een bestemmingsplan (of een nieuwe beheer verordening) in voorbereiding is.

Google Maps statische kaart