Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31056

Steenworp-ID
31056
Op de markt sinds
Straat
De Vierde Hoeve
Nummer
13
Postcode
2676CP
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
246 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
142 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Maasambacht (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 475.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
4
Aanbieders
Peeters & Vermeulen Makelaars
mail: info@pvmakelaars.nl
tel: 010-5924444
Opmerkingen

Zeer representatieve, volledig gerenoveerde bedrijfsruimte met luxe kantoorruimte, gelegen op de hoek van de Lange Kruisweg en de Vierde Hoeve in Maasdijk. Er bevinden zich 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.
De bedrijfsruimte met kantoorruimte is op een hoek van de Lange Kruisweg en de Vierde Hoeve gelegen. De bedrijfsruimte is verdeeld over twee bouwlagen en is vanaf De Vierde Hoeve bereikbaar, zowel middels een loopdeur als via een grote overheaddeur. Aan de kant van de Lange Kruisweg is een zeer nette entree op de begane grond met trappen naar de kantoorverdieping. Aan de voorzijde van het pand zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd. Vanuit het kantoor kijkt u uit op het hoofdveld van VV Maasdijk. Kenmerkend aan de bedrijfsruimte zijn de vele raampartijen, waardoor er veel licht binnenkomt. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.
Indeling:
De begane grond heeft een entree aan de achterzijde, via een loopdeur en een elektrische overheaddeur. De open ruimte is momenteel in gebruik als werkplaats. De ruimte achter de overheaddeur is in gebruik als opslagruimte en stalling/parking. Vanuit de ruimte achter de overheaddeur is middels een vaste trap de opslagruimte bereikbaar. Deze ruimte is ook via het kantorengedeelte bereikbaar. Op de begane grond is een pantryblok en een eigen toilet aanwezig. Aan de zijkant is een afgesloten kantoorruimte.
Via een eigen entree met trapopgang is de kantorenverdieping bereikbaar. Centraal op de verdieping is een pantry gecreëerd en een apart dames- en herentoilet en een tweede pantry. Het geheel is voorzien van een mooie laminaatvloer. De bedrijfsunit is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen te weten gas, elektra en water. Rondom is een kabelgoot met netwerkaansluitingen aangelegd.
Oplevering:
- Elektrische overheaddeur;
- Eigen meterkast met individuele aansluitingen voor kantoren- en bedrijfsgedeelte;
- Eigen CV combiketel voor kantoren- en bedrijfsgedeelte;
- Krachtstroomaansluitingen;
- Verlichting;
Het vigerende bestemmingsplan is ‘Kern Maasdijk’. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de ’Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Google Maps statische kaart