Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31059

Steenworp-ID
31059
Op de markt sinds
Straat
Honderdland
Nummer
328
Toevoeging
U 63
Postcode
2676LV
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Opslagruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
34 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Honderdland (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 4.500 per jaar
Totaalprijs
€ 153.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 5 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Rijnpoort Makelaars
mail: info@rijnpoort.nl
tel: 0174-294652
Opmerkingen

Bent u ZZP’er en bent u op zoek naar opslagruimte? Of heeft u een ‘uit de hand gelopen hobby’, een oldtimer, boot of juist moderne auto waar u erg trots op bent? Op bedrijventerrein Honderdland fase 1 in Maasdijk is een opslagunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw ‘Dijcks Meesterschap’.
De unit is gelegen op de 1e verdieping en is door middel van een oprijbaan goed bereikbaar met een auto met aanhanger en/of bedrijfsbus. De unit is 3,30 meter breed x 10,10 meter diep x 3,65 meter hoog). De handmatige overheaddeur is 3 meter breed en 3,20 meter hoog. In de unit zijn elektra- en waterpunten aanwezig.
In het bedrijfsverzamelgebouw is een algemene ruimte gerealiseerd waar gebruikers gebruik kunnen maken van toiletvoorzieningen. Tevens zijn hier de tussenmeters voor het elektraverbruik gesitueerd.
Huurder zal voor de levering van water en elektra een voorschot van € 180,- per jaar aan verhuurder betalen. Jaarlijks zal hierin een verrekening plaatsvinden d.m.v. het opnemen van de meterstanden.
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Honderdland Fase 1’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.
Huurtermijnen in overleg.

Google Maps statische kaart