Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31077

Steenworp-ID
31077
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Grillrestaurant met 24/7 vergunning, afhaal en bezorging
Postcode
2640QQ
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
110 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 157 per jaar
Totaalprijs
€ 17.220 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: succesvol grillrestaurant in Pijnacker met 24/7 vergunning, afhaal en bezorging. Gevestigd in het centrum van Pijnacker aan een drukke doorgaande winkelstraat tegenover hét winkelcentrum met ruime parkeermogelijkheden. Deze horecaexploitatie heeft bewezen volledig bestand te zijn tegen de ‘Corona-crisis’ door een groei in omzet te realiseren. Dit is bereikt door het intensiveren van de al succesvolle afhaal en bezorging in een groot gebied rondom Pijnacker.
De horecaexploitatie heeft een oppervlakte van 110m² gelegen op de begane grond met een gevelterras van 10 m². Aan de achterzijde is een tuin gesitueerd van 45 m² met een opslagruimte van 20 m² met inloopkoelcel.
Het restaurant- en afhaalgedeelte is 75 m² met 70 zitplaatsen en fraai ingericht met hoogwaardig massief eiken tafelbladen en moderne stoelen en banken. De ruimte is afgewerkt met luxe siersteen strips en gestyled met diverse kunstobjecten en planten wat samen zorgt voor de sfeervolle ambiance.
De volledig ingerichte keuken heeft een oppervlakte van 24 m² en beschikt over een goede routing en hoogwaardige apparatuur zoals, Naomi Grill, MKN-frituur, Combisteel koelapparatuur, Meiko vaatwasmachine en afzuigsysteem 7.000 m³/h.
Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m donderdag 15:00 tot 3:00 uur, vrijdag en zaterdag 15:00 tot 6:00 uur en zondag 15:00 tot 3:00 uur
Verplichtte overname:
- Speelautomaten contract (Hoge opbrengst!!!)
- Tabaksautomaat contract
- Personeel: geen verplichte overname c.q. langdurige (vaste) contracten
- Overige middelen: 2 bezorgauto’s, 1 bezorgscooter
Overname bedrijfsnaam is inbegrepen onder bepaalde voorwaarden
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart