Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31078

Steenworp-ID
31078
Op de markt sinds
Straat
Markt
Nummer
48
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Grand café Willem van Oranje
Postcode
2611GV
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Totaalprijs
€ 144.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Grand café Willem van Oranje, gevestigd op de Markt in het historische centrum van Delft. Te midden van verschillende soorten horecazaken, souvenirwinkels en galeries.
Sinds de start van het grand café in 1997 heeft het bedrijf naam gemaakt met de Frans Internationale keuken. Voor een kop koffie, lunch of uitgebreid diner weten vele gasten de weg naar dit bedrijf te vinden. Het bedrijf wordt dagelijks door grote bus gezelschappen met toeristen uit binnen- en buitenland bezocht. Bij binnenkomst valt direct de sfeervolle en warme inrichting op. Door de speelse splitlevel ruimten zijn er veel gezellige zithoekjes gecreëerd. Ondanks de huidige 1,5 meter afstand heeft het grand café nog steeds een capaciteit van 80 / 100 zitplaatsen. De keuken bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit de keuken worden de gerechten via een liftje naar beneden gebracht. Op dezelfde verdieping bevindt zich een kantoor en opslagruimte. Een verdieping hoger is ruimte om twee volwaardige B & B kamers te realiseren. Met de vele toeristen en het gebrek aan verblijfsmogelijkheden in Delft, is daar veel vraag naar. Het pand heeft een zitkelder alsmede een kelder op stahoogte die dienst doen als opslagruimte. Voor de deur ligt een gevel terras (32 zitplaatsen) en een pleinterras (110 zitplaatsen). Beiden voorzien van heaters zodat deze (bijna) het gehele jaar gebruikt kunnen worden.
Het bedrijf is momenteel 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur tot ca 20.30 uur. Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf vanaf 08.00 uur tot 01.00 / 02.00 uur. Ook het terras mag dagelijks open tot 01.00 uur.
Vrij van verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of personeel. Alle vergunningen zijn aanwezig en het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en is zelf verantwoordelijk dat zijn exploitatie binnen het bestemmingsplan past. De gehele en zeer uitgebreide inventaris is eigendom van de verkoper.
Huidige omzet: € 1.000.000,-per jaar, met hoog rendement
Potentie B & B: € 150.000,- per jaar.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 400.000,-

Google Maps statische kaart