Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31104

Steenworp-ID
31104
Op de markt sinds
Straat
Jupiterkade
Nummer
2
Naam object / bouwdeel
Jupiter Space
Postcode
2516BS
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Anna Vastgoed & Cultuur
mail: info@annavastgoedencultuur.nl
tel: 085-4851414
Opmerkingen

De locatie op de Jupiterkade ligt op een mooie zichtlocatie aan het water in de nabijheid van de eerste woningen die inmiddels opgeleverd zijn: Junoblok, BinckEiland en Maanplein. Het pand beschikt over een grote ruimte op de begane grond met eenvoudige kitchenette en achtergelegen subzaal met aangrenzende betegelde binnenplaats (buiten). Deze ruimtes wil ANNA beschikbaar stellen voor bijeenkomsten en buurtinitiatieven. Op de eerste verdieping zijn een aantal apart afsluitbare kamers gesitueerd waar een aantal werkplekken gecreëerd kunnen worden.
ANNA stelt de ruimte op de begane grond in gebruik voor de buurbewoners en voor buurt- initiatieven en bijeenkomsten. Ken of ben jij iemand die in deze buurt woont of komt te wonen? Wil jij activiteiten organiseren voor de buurt, laat het ons dan weten! Samen kijken we naar de mogelijkheden.
Jupiter Space is dé plek voor jouw buurtinitiatieven, van filmavond, exposities tot yogalessen. Er is maar liefst 200 m² beschikbaar, verdeeld over twee zalen: de Jupiterzaal en de Junozaal. We vinden het geweldig als jij er iets organiseert voor de buurt. Den hanteren we jou heel speciale lage prijzen.
Spelregels:
1. Je initiatief is voor de bewoners van de Binckhorst
2. Je houdt een presentielijst bij
3. Je stuurt ons foto’s en een verslagje van het evenement
4. Je noemt Jupiterkade, BPD en ANNA in je promotie

Google Maps statische kaart