Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31107

Steenworp-ID
31107
Op de markt sinds
Straat
Grote Halstraat
Nummer
3
Naam object / bouwdeel
The Beer Garden (VDS ID 2120)
Postcode
2513AX
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
550 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 175 per jaar
Totaalprijs
€ 96.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: The Beer Garden. In hartje centrum Den Haag is dit horecaobject uit faillissement ter overname. Dit object werd vroeger gebruikt als kerkers van het Oude stadhuis. Deze kerkers dateren van voor de bouw van het Oude Stadhuis, ouder dan 1564. De totale oppervlakte meet 550 m² en is opgedeeld in verschillende ruimtes. Er is een grote keuken aanwezig met inventaris, vetput en afzuiging. In het centrale deel van de locatie is een mooie bar gevestigd met bruikleeninventaris van Grolsch. Er is nog een bar in een naastgelegen deel gevestigd. Verdeeld over de locatie zijn verschillende ruimtes voor zitgelegenheden, er is zelfs een ruimte die gebruikt werd als dansvloer. Er is een ingang aan het Kerkplein en één aan de Dagelijkse Groenmarkt. De ingang aan het Kerkplein diende in het oude concept als hoofdingang.
Aan de zijde van het Kerkplein is een zeer groot terras, alle inventaris is hiervoor aanwezig. De locatie heeft een horecabestemming categorie 2, wat inhoudt dat de zaak geopend kan zijn tot half 2 doordeweeks en tot half 3 in het weekend.
Verplichtingen: Brouwerij Grolsch
Overnamesom voor huurdersbelangen en deels inventaris: € 35.000,-

Google Maps statische kaart