Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31108

Steenworp-ID
31108
Op de markt sinds
Straat
Lindelaan
Nummer
261
Naam object / bouwdeel
American Food Company (VDS ID 4127)
Postcode
2281EV
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
135 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: American Food company. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat! Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ruim opgezet goed onderhouden. Bij binnenkomst bevinden zich aan de rechterkant gezellige 4 persoonszitjes. Deze worden afgescheiden door sfeervolle kunst openhaardjes. Links in de zaak is een lange wandtafel geplaatst voor de snelle eters. Aan de kleintjes is ook gedacht met een Legotafel en kinderstoelen.
Achterin de zaak treft u de keuken. Deze is zeer praktisch ingedeeld waardoor het mogelijk is om ook op drukke dagen met 2 personen in de keuken te werken. Alle keukenapparatuur is professioneel en goed onderhouden. Er is ook een dubbele Clamshell Grill van Taylor aanwezig. Dit stelt u in staat om zeer efficiënt te grillen, van burgers tot verse vis met één druk op de knop. Helemaal achterin de zaak is een aparte spoelkeuken met daarnaast een inloopkoelcel. Tevens tref u hier ook de achteringang welke de bezorgers kunnen gebruiken.
Huurprijs is op aanvraag.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart