Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31109

Steenworp-ID
31109
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Afhaal- en bezorgrestaurant in Leidscheveen (VDS ID 4140)
Postcode
2490QQ
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
119 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Afhaal- en bezorgrestaurant in Leidscheveen. Dit horecabedrijf is gelegen in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen. Het winkelcentrum heeft een grote aantrekkingskracht van lokale bewoners en daarbuiten. Er zijn ruime parkeermogelijkheden aanwezig. Op dit moment is er een goedlopend Surinaams afhaal en bezorgrestaurant gevestigd. Zij zijn destijds als één van de eerste ondernemers neergestreken in het winkelcentrum en ondernemen hier nog steeds met veel plezier. Echter wordt het voor de ondernemers tijd voor iets anders en willen zij graag hun bedrijf verkopen. Bij binnenkomst treft u gelijk de bestelcounter met semi-open keuken. De keuken is voorzien van alle gangbare apparatuur en in goede conditie. De keuken is opgedeeld in 3 ruimtes. Voorin is de bakwand met werktafels en achterin treft u de voorbereidingskeuken met aansluitend een opslagruimte en vriescel. Hier treft u ook nog een trap naar boven waar nóg meer opslagruimte te vinden is. Naast de bestelcounter is het restaurantgedeelte. Hier is ruimte voor 25 personen en er is ook een kleine bar aanwezig met 6 barkrukken. Voor de deur is er tevens een mooi terras met 25 zitplaatsen, 2 grote parasols en een steiger houten zitbank. Het restaurant is gevestigd in een mooi hoekpand met veel zichtbaarheid.
Huurprijs is op aanvraag.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart