Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31110

Steenworp-ID
31110
Op de markt sinds
Straat
Denenburg
Nummer
63
Naam object / bouwdeel
Snackbar Mariahoeve (VDS ID 1529)
Postcode
2591AA
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
43 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 205 per jaar
Totaalprijs
€ 8.820 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Snackbar Mariahoeve. Dit cafetaria is gelegen in een vrijstaand pand in een klein buurtwinkelcentrum tussen vele woningen. In de nabijheid is net de nieuwe wijk “Nieuwe Maria’s” gerealiseerd met 88 koopwoningen en een appartementengebouw met 94 woningen. Met 4 sterren op thuisbezorgd.nl heeft dit cafetaria zich zeker tijdens de Corona gespecialiseerd in het bezorgen van snacks. Dit heeft er voor gezorgd dat de omzet in de laatste jaren alleen maar is gestegen. Er is een uitgebreid assortiment verkrijgbaar van Döner kapsalon, tot Turkse Pizza, maar zeker ook alle traditionele “Hollandse” snacks, zoals (ras)patat en hamburgers (in vele varianten).
De huidige openingstijden zijn dagelijks vanaf 16.00 uur (7 dagen per week). De vergunning laat openingstijden toe tot 01:30 uur doordeweeks en tot 02:30 uur in het weekend.
Dit is uw kans om een goedlopend cafetaria over te nemen, die ook tijdens de huidige COVID periode nog voldoende omzet- en winst maakt!
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 99.500,-. Overname is inclusief 2 bezorgscooters.

Google Maps statische kaart