Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31115

Steenworp-ID
31115
Op de markt sinds
Straat
Weimarstraat
Nummer
406
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Café De Barre Hond (VDS ID 4133)
Postcode
2561HX
Stadsdeel
Segbroek (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
86 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 209 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Café De Barre Hond, gelegen in de Weimarstraat, tussen de Valkenboskade en de Valkenboslaan in het Valkenboskwartier. De Weimarstraat staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. In deze straat kun je genieten van lokale lekkernijen en je laten verrassen door prachtige exotische producten. De Weimarstraat telt bijna tweehonderd shops, toko's, cafés en restaurants! Café de Barre Hond is zes dagen in de week geopend, het is een echt bruin café, met verschillende bieren op de tap en mooie whisky’s op fles.
Een bruin café heeft van oudsher een sociale buurtfunctie, een huiskamer waar iedereen na een dag hard werken langsgaat voor een drankje en een luisterend oor. Deze functie had de Barre Hond.
De vergunning die wordt afgegeven is een zogenaamde categorie 2 van de gemeente Den Haag wat inhoudt dat het bedrijf doordeweeks tot 1.30 uur geopend kan zijn en in het weekend tot 2.30 uur.
Verplichtingen voor speelautomaten.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: nader overeen te komen.

Google Maps statische kaart