Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31137

Steenworp-ID
31137
Op de markt sinds
Straat
Javastraat
Nummer
69
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Lunchroom/Brasserie Up (VDS ID 2093)
Postcode
2585AG
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
93 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 194 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Brasserie Up. De huidige eigenaar is dit concept gestart vanuit sociaal oogpunt. Zijn doel is, ex-verslaafden een tijdelijke baan aan te bieden, waarbij hij ze, na een jaar zonder terugval, helpt met het vinden van een vaste aanstelling in bijvoorbeeld een productiekeuken. Er moet daarom benadrukt worden dat het behalen van hoge omzetten niet zijn prioriteit heeft. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig.
De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is één toilet aanwezig, daarom kan er geen alcohol geschonken worden. Er is de mogelijkheid een tweede toilet bij te bouwen, dan behoort het schenken van alcohol wel tot de mogelijkheden. In de nabije omgeving ligt de populaire Frederikstraat, deze loopt over in de Denneweg, de Malle Molen met z’n bekende kroegen is op steenworp afstand.
Uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak, friteszaak, etc. Er is weinig nodig om deze locatie naar eigen smaak in te richten.
Aantal zitplaatsen: binnen mogelijk 20, buiten mogelijk 12.
Vrij van verplichtingen
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 27.500,-

Google Maps statische kaart