Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31138

Steenworp-ID
31138
Op de markt sinds
Straat
Junostraat
Nummer
127
Naam object / bouwdeel
Restaurant op de Binckhorst (VDS ID 4131)
Postcode
2516BR
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
211 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 185 per jaar
Totaalprijs
€ 39.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant op de Binckhorst. Dit restaurant is gevestigd op een hoek in het Junoblok en heeft ruimte voor een mooi terras aan het water, de Trekvliet. De voormalige ondernemers hebben de locatie geheel eigentijds ingericht met een mooie bar en gezellige zitjes. Achter de bar bevindt zich de semi-open keuken met alle benodigde apparatuur. Naast de keuken treft u de separate spoelkeuken en ruime opslag. De zaak beschikt over een mooie dubbel toilettengroep.
De Binckhorst is in ontwikkeling en wordt een aantrekkelijk wijk om te werken, wonen en recreëren. De centrale ligging tussen Den Haag, Rijswijk en Voorburg maakt de Binckhorst tot een toplocatie. De veranderingen zijn al duidelijk zichtbaar en wellicht is het nu de tijd voor u om te gaan ondernemen in deze hippe stadwijk waar creatief, rauw en innovatief de sleutelwoorden zijn. De Rotterdamsebaan wordt dit jaar in gebruik genomen en wordt de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg en de Centrumring van Den Haag. Deze locatie is uitermate geschikt voor een All-day concept met ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Voor de juist kandidaat is een eventuele pachtconstructie ook mogelijk.
Aantal zitplaatsen: binnen 45, buiten 25.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: nader overeen te komen.

Google Maps statische kaart