Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31139

Steenworp-ID
31139
Op de markt sinds
Straat
Starndweg
Naam object / bouwdeel
Casco horeca units Noordboulevard (VDS ID 4128)
Postcode
2586JM
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.588 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
282 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 351 per jaar
Totaalprijs
€ 557.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Casco horeca units op dé nieuwe hotspot van Scheveningen. De units zijn onderdeel van het bijzondere en iconische nieuwbouwproject op de Noordboulevard. De werkzaamheden aan de vernieuwde Noordboulevard zijn zo goed als afgerond. De nieuwe boulevard is langer en breder en heeft een licht gebogen vorm. Hierdoor sluit de boulevard meer aan op de kustlijn die door duinenrijen aan de noordzijde van Scheveningen gevormd wordt. Tussen de boulevard en de strandpaviljoens komt een helling met een mooie groenstrook bedekt met helmgras.
De eerste units van het project zijn inmiddels opgeleverd aan o.a. restaurant Moeke en sportbar The Three Sisters. Verder wordt de laatste hand gelegd aan de Foodhallen, een uniek concept dat doet denken aan een gezellige Aziatische Markt met een diversiteit aan kraampjes.
Voor nog 3 beschikbare units wordt nog gezocht naar een passende invulling. Elke unit heeft de beschikking over een ruim terras met uitzicht op zee.
Beschikbaar:
Unit 1&2: 976 m², € 330.300,- per jaar
Unit 4: 330 m², € 121.750,- per jaar
Unit 5: 282 m², € 104.950,- per jaar
Unit 1&2 is nu nog één unit, maar kunnen worden gesplitst.
De boulevard van Scheveningen is één van de weinige locaties binnen de gemeente Den Haag waar een 24- uurs vergunning mogelijk is! De units zijn per direct beschikbaar en worden casco opgeleverd.

Google Maps statische kaart