Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31140

Steenworp-ID
31140
Op de markt sinds
Straat
Prins Hendrikstraat
Nummer
53
Naam object / bouwdeel
Restaurant in Zeeheldenkwartier (VDS ID 4129)
Postcode
2518HJ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
287 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 115 per jaar
Totaalprijs
€ 33.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant in Zeeheldenkwartier. Dit prachtige restaurant is gelegen aan de Prins Hendrikstraat, onderdeel van het populaire Zeeheldenkwartier. Deze wijk staat bekend als één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. Je vindt er een diversiteit aan authentieke winkeltjes en gezellige horecazaken. Het restaurant is gevestigd in een prachtig pand en het interieur heeft een heerlijk jaren 30 stijltje. Bij binnenkomst bevinden zich links er rechts, op een verhoging, gezellige 4 persoonstafels direct aan het raam. Halverwege treft u de bar die plaats biedt aan circa 12 personen. Tegenover de bar is een podium met sfeervolle zitjes. Op speciale avonden wordt hier ook livemuziek ten gehore gebracht.
Achterin de zaak is het restaurant gedeelte met hoge plafonds en wordt u overdonderd door een prachtige lichtkoepel. Via de houten trap komt u op de fraaie balkons met mooi uitzicht op het restaurant en waar uiteraard ook gegeten kan worden. Achter het restaurant is een ruime opslag met aansluitend de keuken. Deze is ruim opgezet en volledig ingericht. Naast de keuken is een aparte spoelkeuken met nog een opslagruimte. De zaak beschikt ook over een achteringang wat nu ook wordt gebruikt voor de bezorgservice zodat de bezorgers niet door het restaurant hoeven te lopen. In de keuken komt u via de trap omhoog in het kantoor en de personeelsruimte met lockers. Het kantoor is netjes ingericht en biedt plaats aan 3 personen. Aan de voorzijde is er een gevelterras én een parkeerhaventerras aanwezig. Hier kunnen ongeveer 20 mensen zitten. Op de mooie dagen is het hier strijden voor een plekje!
Aantal zitplaatsen: binnen 70, buiten 20.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 149.500,-

Google Maps statische kaart