Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31141

Steenworp-ID
31141
Op de markt sinds
Straat
Herengracht
Nummer
38
Naam object / bouwdeel
Vietstreet (VDS ID 2086)
Postcode
2511EJ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 322 per jaar
Totaalprijs
€ 32.160 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Vietstreet. In een van de meest gewilde horeca straten van Den Haag is Vietstreet gevestigd. Deze horecaonderneming richt zich op Vietnamees eten, maar zoals de Herengracht heeft bewezen, zijn er vele andere concepten mogelijk. De Herengracht is een straat die de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Was deze straat voorheen alleen een straat om je van de binnenstad van Den Haag naar het centraal station te brengen, nu gaat men gericht naar deze straat om er te eten en te drinken.
De keuken heeft alle apparatuur nodig voor het voorzetten van een soortgelijke onderneming/concept. Met een kleine aanpassing kan deze worden omgezet tot hippe koffiebar of soortgelijks. De achterzijde heeft een kleine opstap naar de ruimte waar de koel– en vriescel staan, ook is hier de voorbereidingsruimte. Er is een grote kelder, ideaal voor opslag.
Daarnaast is er een ingang aan de zijkant van het pand, vanuit hier kan de bevoorrading plaatsvinden. De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig, er mag alcohol geschonken worden.
De naam van de onderneming is niet ter overname, ook is een franchise formule niet mogelijk.
Aantal zitplaatsen: binnen 70, buiten 20.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 90.000,-

Google Maps statische kaart