Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31142

Steenworp-ID
31142
Op de markt sinds
Straat
Noordeinde
Nummer
139
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Restaurant Share Dine & Wine in het centrum (VDS 4134)
Postcode
2514GG
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
170 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 219 per jaar
Totaalprijs
€ 37.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant Share Dine & Wine, gelegen in de meest kunstzinnige straat van Den Haag; het Noordeinde. Het restaurant is gevestigd te midden van diverse luxe winkelformules en galeries, vlakbij het wekpaleis van onze koning, het paleis Noordeinde.
De straat is onlangs volledig vernieuwd en door de komst van het zowel Hilton Hotel als hotel InterContinental is de toeristische looproute door dit stukje Den Haag alleen maar drukker geworden.
Het restaurant wordt “turn key” aangeboden waardoor u uw eigen horecabedrijf kunt inrichten, maar waar alle faciliteiten zoals elektra, vloer, (dubbele) toiletgroep, luchtafzuiging etc. reeds aanwezig zijn. De zaak leent zich uitstekend als lunchroom of restaurant. De totale ruimte met een ruimte voor een keuken geven dit bedrijf vele andere mogelijkheden zoals bijv. De zaak is door omstandigheden gesloten.
De opening/ sluitingstijden zijn door de ondernemer zelf te bepalen. Op het pand rust een zogenaamde categorie 2 vergunning hetgeen inhoudt dat het bedrijf geopend mag tot 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het weekend.
Het ruim opgezet bedrijf biedt de mogelijkheden voor talloze horecaconcepten, zoals restaurant met Internationale keuken (tapas/ sushi/ Asian fusion etc.), luxe) lunchroom/ dagzaak of (eet)café.Maar het is ook zeker mogelijk om de huidige formule met Franse keuken en shared dining voort te zetten.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 59.000,-

Google Maps statische kaart