Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31145

Steenworp-ID
31145
Op de markt sinds
Straat
Prinsestraat
Nummer
42
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Restaurant FLOC (VDS ID 2078)
Postcode
2513CE
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
225 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 133 per jaar
Totaalprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant FLOC. De Prinsestraat is een gewilde straat voor horeca. Er is een divers aanbod aan restaurants en lunchrooms. Er zijn een aantal restaurants met naam gevestigd, zoals ook FLOC. Dit is een restaurant dat grenst aan het Korzo Theater, het is een geheel zelfstandig functionerend bedrijf. Er zijn ongeveer 40 zitplaatsen op de begane grond, maar het interessante aan dit object is, dat er boven de bar een entresol bevindt, voorzien van een eigen barretje wat nog eens plaats biedt aan ongeveer 25 personen. Ideaal als verlengstuk van het restaurant of voor een besloten borrel of vergadering, zelfs een cocktailbar zou een leuke invulling zijn.
FLOC heeft een vergunning categorie 2, dit houdt in dat de openingstijden van 07.00uur in de ochtend tot 01.30uur van zondag tot en met woensdag en tot 02.30uur van donderdag tot en met zaterdag. In de huidige situatie is het restaurant 5 avonden in de week geopend , maar biedt zeker mogelijkheden voor zowel lunch, diner en café/wijnbar. Het restaurant heeft een grote keuken, met een aparte spoelruimte. De toiletten zijn in de kelder gevestigd, daar zijn ook 2 grote droge kelderruimtes. Momenteel wordt het restaurant gerund door een echtpaar dat, door de indeling van het restaurant zonder extra personeel, de begane grond probleemloos kan bedienen. Deze indeling maakt dat het restaurant zowel kleinschalig als groot kan worden benut.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 69.000,-

Google Maps statische kaart