Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Dit uitklapmenu met de tekst kunt u ‘inklappen’ door de button boven in het scherm (i+pijl omhoog) aan te klikken!

31146

Steenworp-ID
31146
Op de markt sinds
Straat
Frederikstraat
Nummer
34
Toevoeging
- 36
Naam object / bouwdeel
Restaurant (VDS 1509)
Postcode
2514LK
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
229 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 341 per jaar
Totaalprijs
€ 78.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: compleet ingerichte horecalocatie, gelegen in het centrum van Den Haag en voor vele doeleinden geschikt o.a. als grand café, wijnbar, restaurant of als brasserie. Het restaurant is volledig ingericht. Er is een complete keuken aanwezig met alle benodigde apparatuur. Voorts is er aan de voorzijde een mooi terras aanwezig met de gehele dag zon. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit zakenpubliek uit de nabij gelegen kantoren en winkelend publiek, maar ook uit bewoners van de nabij gelegen woningen. Er zijn 70 zitplaatsen binnen verdeel over twee aparte ruimtes en 30 op het voorgelegen terras.
Momenteel is het bedrijf gesloten. Er wordt gezocht naar een goede horeca ondernemer of horeca (echt)paar die op korte termijn deze instapklare zaak wil overnemen, hetzij als specialiteitenrestaurant of brasserie, hetzij als grand café/ wijnbar. Gezien het aantal zitplaatsen behoort een oosterse (wok)formule ook zeer zeker tot de mogelijkheden.
Er zijn twee apart te bereiken dienstwoningen aanwezig voor eigen gebruik als woning of kantoor, of welke separaat verhuurd kunnen worden. De te verwachten huur van deze twee appartementen is € 21.000,- per jaar. Verder is er een grote opslagruimte, waarvan evt. een 3e appartement gemaakt kan worden.
Nu onder gunstige condities geen huur tijdens de horecasluiting. Dit is dé kans om uw horecazaak zonder huurkosten klaar te hebben voordat de horecasluiting voorbij is, zodat u direct geld kunt verdienen als de horeca weer open mag!

Google Maps statische kaart